Illaberek

Illaberek

by Tahereh Mafi

NOOK Book(eBook)

$7.70

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

A tizenkét éves Dámamezey Alíz Alexandrának csupán három dolog számít: Anya, aki folyton ostorozza; a mágia és a szín, amelyek messzirol kerülik; és Apa, aki mindig is szerette. Apa egy szál vonalzóval a kezében tunik el Fenyérhátról, és három évvel késobb Alíz még mindig nem adja fel a reményt, hogy egyszer megtalálja. Apát ugyanis még a kalandoknál is jobban szereti, és hajlandó elindulni élete legnagyobb utazására, hogy a nyomára bukkanjon.

Kedvenc gyerekkori olvasmányai, például a Titkos kert és a Narnia Krónikái ihlették a népszeru Tahereh Mafit eme új világ megalkotására, ahol a szín fizetoeszköznek számít, a kaland elkerülhetetlen, a barátságra pedig a legváratlanabb helyeken talál rá az ember.
A nagysikeru Ne érints trilógia szerzoje ezúttal a képzelet határain segít átlendülni az olvasóknak ebben a lebilincselo, modernkori tündérmesében.

Product Details

BN ID: 2940157429072
Publisher: Ciceró Könyvstúdió
Publication date: 06/07/2017
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 336
File size: 1 MB

About the Author

Tahereh Mafi is a girl. She was born in a small city somewhere in Connecticut and currently resides in Orange County, California, where the weather is just a little too perfect for her taste. When unable to find a book, she can be found reading candy wrappers, coupons, and old receipts. Shatter Me is her first novel.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews