Három dolgot mondj (Tell Me Three Things)

Három dolgot mondj (Tell Me Three Things)

by Julie Buxbaum, Luca Szabó

NOOK BookHungarian-language Edition (eBook - Hungarian-language Edition)

$7.70

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Jessie-vel ?csak a baj van, o legalábbis így érzi a Los Angeles-i magániskolában töltött elso héten. Már épp azon gondolkodik, hogy visszasomfordál Chicagóba, amikor e-mailje érkezik egy Valaki/Senki (VS) nevu sráctól, aki felajánlja, hogy segít neki eligazodni a Wood Valley Gimi dzsungelében. Ez valami vicc? Megbízhat VS-ben, elfogadhatja tole a segítséget, amelyre óriási szüksége van?

Alig két éve, hogy meghalt az édesanyja, és miután az apja váratlanul feleségül vett egy interneten megismert not, Jessie kénytelen az ország másik felébe költözni, és mostohaszörnyével meg annak beképzelt fiával élni.

Jessie végso kétségbeesésében úgy dönt, VS-re bízza magát. A srác hamarosan a lány mentokötelévé és szövetségesévé válik, és Jessie szeretné személyesen is megismerni. De mi van, ha egy rejtélynek jobban áll a megoldatlanság?

Julie Buxbaum muvében komédia és tragédia, szeretet és veszteség, fájdalom és emelkedettség keveredik. Elso ifjúsági regényének szereploit minden bizonnyal hamarosan az olvasó is barátaivá fogadja.

Product Details

BN ID: 2940157428976
Publisher: GABO Kiadó
Publication date: 06/07/2017
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 360
File size: 905 KB

Customer Reviews