Gran Cabaret

Gran Cabaret

by David Grossman

NOOK Book(eBook)

$6.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now

Overview

En un bar de Cesarea, un home surt a l’escenari. «Senyores i senyors, un aplaudiment per a en Dóvale!» La funció està a punt de començar, però aquest vespre passa alguna cosa. Entre els espectadors hi ha un jutge: l’honorable Avishai Lézer, un vell amic d’infantesa. A ell li toca jutjar la vida d’aquest actor que, ara el recorda, fa quaranta anys tan sols era un nen escanyolit que tenia l’estrany hàbit de caminar sobre les mans.

La funció avança. En Dóvale ho dóna tot a l’escenari. Parla, crida, es mou i, com qui no vol la cosa, explica retalls de la seva vida. La història d’un nen que un dia, de campaments, va rebre la notícia de la mort d’un familiar i va marxar corrents per assistir al funeral. Però qui s’ha mort? El pare?, potser la mare? Ningú va tenir el coratge de dir-li-ho. I aquest dubte angoixant va torturar el petit Dóvale durant tot el viatge.

Ara, tants anys després, aquí tenim aquell jovenet, en plena escena, enredat encara en els càlculs obscurs d’aquella jornada. Gran Cabaret és un peça íntima, una novel·la feroç que ens mostra el cabaret íntim i col·lectiu de la vida, i els mil i un replecs d’aquest sentiment universal que és l’amistat.  

Product Details

ISBN-13: 9788426402028
Publisher: Penguin Random House Grupo Editorial España
Publication date: 03/12/2015
Series: En busca del tiempo perdido
Sold by: PENGUIN RANDOM HOUSE GRUPO EDITORIAL
Format: NOOK Book
Pages: 240
File size: 2 MB

About the Author

David Grossman estudió Filosofía y Teatro en la Universidad Hebrea de Jerusalén. Es uno de los escritores más importantes de la literatura israelí contemporánea y sus obras están traducidas a veintiséis idiomas. Ha sido galardonado con distinciones como la de Chevalier de l’Ordre des Arts et des Lettres en Francia, y premios como el Valumbrosa, el Grinzane- Cavour, el Mondello o el Vittorio de Sica en Italia, el Eliette Von Karajan en Austria, el Sappir 2001 por Llévame contigo (2000; Seix Barral, 2002) o el Premio Internacional de las Letras Fundación Cristóbal Gabarrón. Es autor, entre otras obras, de La sonrisa del cordero (1983), Véase: amor (1986), El viento amarillo (1987), El libro de la gramática interna (1991), Presencias ausentes. Conversaciones con palestinos en Israel (1992), Chico zigzag (1994), Tú serás mi cuchillo (1998; Seix Barral, 2005) y La muerte como forma de vida (2003; Seix Barral, 2003).

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews