Forta infinita a campului mental

Forta infinita a campului mental

by Anthony Peake

NOOK Book(eBook)

$5.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Glanda pineala, poarta spre o constiinta superioara

Forta infinita a campului mental ne ofera o cale noua de a intelege relatia profunda dintre constiinta si lumea exterioara.

De milenii, cautatorii spirituali si samanii au descoperit ca realitatea noastra interioara poate fi chiar mai "reala“ decat asa-zisa realitate cotidiana. Altii au afirmat ca sub influenta unor substante misterioase, denumite enteogene, mintea omului poate intrezari acest taram multidimensional al existentei pe care cele cinci simturi de baza umane nu-l dezvaluie.

Folosind informatii din domeniile de varf ale stiintei moderne, Anthony Peake ne poarta intr-o fascinanta calatorie de descoperire care atesta forta acestor lumi interioare.

Autorul porneste de la credinta potrivit careia glanda pineala - "al treilea ochi“ - este un organ extrem de important, avand un loc central in evolutia noastra, care permite visarea lucida, experientele extracorporale, imagistica hipnagogica si experientele in pragul mortii. Anthony Peake stabileste legatura dintre acest organ si miturile stravechi despre dragonii sau serpii care calauzesc omenirea si prezinta dovezi cum ca aceste fiinte reprezinta simboluri ale ADN-ului.

In final, autorul face afirmatia socanta ca toate fiintele sunt de fapt o constiinta unitara, care se percepe subiectiv.

Product Details

ISBN-13: 9786068566153
Publisher: Grupul Editorial Trei
Publication date: 08/25/2014
Series: Trebuie sa stii
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
File size: 959 KB

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews