Fertozöttek: Virals

Fertozöttek: Virals

by Kathy Reichs

NOOK Book(eBook)

$5.61

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Tory Brennan vérében pezseg a kalandvágy. Nem csoda, hiszen a világhírű törvényszéki antropológus, Temperance Brennan unokahúga.
Tory és tudóspalánta barátai, Ben, Hi és Shelton Dél-Karolina egyik félreeső szigetén élnek, de szabadidejükben a Loggerhead-sziget mocsaraiban és a LIRI Kutatóintézet épülete körül ólálkodnak.
Amikor az intézet titkos laboratóriumából kiszabadítanak egy tudományos kísérletekre használt farkaskutyakölyköt, megfertőződnek a kutya-parvovírus egy kísérleti törzsével.
A titokzatos fertőzés örökre megváltoztatja a négy fiatal DNS-ét és életét. Már nem csak barátok – egy falkába tartoznak. Veszélyesek. Fertőzöttek. A fiatalok tudományos kíváncsiságukat és újdonsült adottságaikat felhasználva egy hidegvérű gyilkos nyomába erednek. A kérdés csak az, hogy képesek-e addig életben maradni, amíg elkapják a kegyetlen ismeretlent.

Product Details

ISBN-13: 9789639861800
Publisher: Fumax
Publication date: 08/14/2014
Series: Fertőzöttek : Virals
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
Pages: 384
File size: 2 MB

About the Author

Like her main character Temperance Brennan, Kathy Reichs is also a forensic anthropologist, and she uses those experiences to help shape and craft her thrilling suspense novels. In addition to the Temperance Brennan series, Reichs co-authors the young adult series, Virals, with her son, Brendan Reichs, as well as a number of scholarly nonfiction works. She has also been a producer for the TV series Bones, which is loosely based on her books. Some of Reichs’ top titles are Speaking in Bones, Exposure/i>, and Déjà Dead.

Hometown:

Charlotte, North Carolina and Montreal, Québec

Place of Birth:

Chicago, Illinois

Education:

B.A., American University, 1971; M.A., Ph.D., Northwestern University

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews