Evadarea

Evadarea

by Barbara Delinsky

NOOK Book(eBook)

$4.02

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Emily Aulenbach, o newyorkeză de treizeci și doi de ani, pare să aibă tot ce și-ar putea dori o femeie: un soț iubitor, un post de avocat într-o firmă de succes, o casă frumoasă și o mașină scumpă. Privite însă mai atent, lucrurile nu sunt chiar atât de grozave: soțul este preocupat numai de propria carieră, slujba ei se reduce la o sumă de sarcini birocratice, iar casa și mașina aduc cu ele nesfârșite rate la credite.

Sătulă de telefon, de laptop și de ceasul de la mână, într-o zi de vineri, Emily se ridică pur și simplu de la birou, își lasă în urmă cariera, soțul și viața agitată din metropolă, hotărâtă să descopere care sunt lucrurile cu adevărat importante în viață. Vocea inimii o călăuzește înapoi în Bell Valley, locul care, în urmă cu zece ani, îi oferise atâta bogăție sufletească, dar care îi provocase și cea mai mare dezamăgire. Aici va avea răgazul să își înțeleagă propriile greșeli, să își asculte sentimentele și să decidă care va fi drumul ei în viață. Curând, Emily se vede nevoită să aleagă între doi bărbați, între două stiluri de viață, între glasul rațiunii și șoaptele inimii.

Product Details

ISBN-13: 9786066005098
Publisher: Litera Media Group
Publication date: 06/14/2016
Series: Lady
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
Pages: 419
File size: 2 MB

About the Author

Barbara Delinsky (b. 1945) is an American author of numerous bestselling romance novels who has also published under the pen names Bonnie Drake and Billie Douglass. More than 30 million copies of her books are in print. She has also written the nonfiction book Uplift: Secrets From the Sisterhood of Breast Cancer Survivors. A lifelong New Englander, she lives in Massachusetts with her husband.

Hometown:

Newton, Massachusetts

Date of Birth:

August 9, 1945

Place of Birth:

Boston, Massachusetts

Education:

B.A. in Psychology, Tufts University, 1967; M.A. in Sociology, Boston College, 1969

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews