Elit mesterlövész: Egyirányú út (Sniper Elite: One-Way Trip)

Elit mesterlövész: Egyirányú út (Sniper Elite: One-Way Trip)

NOOK BookHungarian-language Edition (eBook - Hungarian-language Edition)

$6.90

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

"Két SEAL-osztagos haverommal ücsörgök a coronadói Danny's Barban – írja Scott McEwen, a szerzo az epilógusban. – Bemutatnak egy alaknak. A legtökösebb gyerek, akivel valaha találkoztak, mondják róla. Ejha, gondolom magamban: nem ismerek a két ivócimborámnál keményebb fickókat; ha ok valakirol azt mondják, hogy tökös, az bizonyára úgy is van.
A srác, akinek bemutatnak – hívjuk Gilnek –, körülbelül harmincöt éves, százhetvenöt centi magas, és nagyjából hetven kilót nyomhat. A beszélgetés kezdetben lassan döcög... Aztán megtudom, miért áll „kemény gyerek" hírében.
Gilt az egyik bevetés alkalmával több mint tizenöt találat érte. Miután lecsúszik még néhány kör ital, Gil megmutatja nekem a ki- és bemeneti sebeket, amelyek a lábától a nyakáig minden talpalatnyi helyet beborítanak a testén... Ami különösen megfog az egészben: Gil nem is annyira a harci hegeire „büszke", mint inkább arra, hogy sebesülten sem vonult vissza a harcból, egészen addig, amíg az orvoscsapat meg nem érkezett."
Ez a könyv az Amerikai Haditengerészet különleges hadmuveleti alakulatainak harcosairól szól, akik – ha kell, súlyos sérüléssel vagy nyomasztó túlerovel dacolva – minden veszedelemmel farkasszemet néznek. Az események – iráni és afganisztáni titkos bevetés, egy pilótano kimentése a tálibok és pastuk fogságából – a képzelet szülöttei, de tényleges titkos bevetéseken alapulnak.

Product Details

BN ID: 2940157642815
Publisher: GABO Kiadó
Publication date: 12/02/2015
Series: Sniper Elite Series , #1
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 340
File size: 921 KB

About the Author

Scott McEwen is the co-author of Chris Kyle’s bestselling autobiography, American Sniper, the basis for the popular film. He is also the co-author, with Thomas Koloniar, of the bestselling Sniper Elite series: Ghost Sniper, One-Way Trip, Target America, and The Sniper and the Wolf. He is a trial attorney in San Diego, California, and works with and provides support for several military charitable organizations, including the SEAL Team Foundation.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews