El viatge al poder de la ment: Els enigmes més fascinants del nostre cervell i del món de les emocions

El viatge al poder de la ment: Els enigmes més fascinants del nostre cervell i del món de les emocions

NOOK Book(eBook)

$4.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now

Overview

Amb aquest llibre Eduard Punset tanca la trilogia sobre la felicitat, l'amor i el poder, les tres claus que mouen el món. Després d'El viatge a la felicitat i El viatge a l'amor, que han apassionat ja mig milió de lectors, l'autor de referència de la divulgació científica al nostre país ens convida a un "viatge íntim al poder de la ment".«¿Com han pogut viure, enamorar-se, estimar, treballar com bojos, cuidar els seus fills, milions de persones..., sense saber, de veritat, allò que els succeïa per dins, com funcionava la seva ment?» Donar resposta a aquest enigma fascinant és l'objectiu central d'aquesta obra.L'únic poder és la ment. 

Product Details

ISBN-13: 9788497102018
Publisher: Grup 62
Publication date: 03/01/2011
Series: L'ANCORA
Sold by: Planeta
Format: NOOK Book
Pages: 368
File size: 6 MB

About the Author

(Barcelona, 1936-2019) fue el autor de divulgación científica con más lectores en España. Licenciado en Derecho por la Universidad de Madrid y máster en Ciencias Económicas por la Universidad de Londres, se estrenó como redactor en la BBC. Ejerció como director económico para América Latina de The Economist y colaboró con el FMI en Estados Unidos y en Haití. Tuvo un destacado papel durante la Transición, como alto cargo del primer Gobierno de la democracia, ministro para las Comunidades Europeas con Adolfo Suárez y consejero de Finanzas de la Generalitat con Josep Tarradellas. Presidió la delegación del Parlamento Europeo para Polonia, tras lo que ejerció diversos cargos en la empresa pública y privada, entre ellos presidente de la eléctrica Enher y subdirector general de Estudios Económicos y Financieros del Banco Hispanoamericano. Autor de numerosos libros, con más de un millón de lectores, dirigio y presentó en TVE el programa Redes, un referente de la comprensión pública de la ciencia. Recibió, entre otros, el Premio Rey Jaime I de Periodismo 2006.
Jim Hougan ha guanyat diversos premis de periodisme d?investigació pels seus assaigs sobre els serveis d?intel·ligència dels Estats Units. Ha escrit tres novel·les de suspens amb el pseudònim de John Case: The Genesis Code -que va arribar a ser número u en la llista de vendes del The New York Times-, The First Horseman i, més recentment, The Syndrome. Soci de la fundació periodística Alicia Patterson, Hougan va ser editor a Washington de Harper's Magazine. També ha produït documentals per a 60 minuts i Discovery Channel. Viu amb la seva dona a prop de Charlottesville, a Virgínia (EUA).

Customer Reviews