El viatge a l'amor

El viatge a l'amor

NOOK Book(eBook)

$6.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now

Overview

Els secrets de l'amor s'havien interpretat sempre des dels camps de la moral o la literatura. "L'amor és cec", es deia, però avui comencem a saber que es mou per raons evolutives i biològiques extremament precises. La revolució tecnològica permet, per primera vegada en la història de l'evolució, que la ciència tracti els secrets de l'amor. Ara resulta que els cecs érem nosaltres.Com van poder sobreviure els nostres avantpassats estimant o menyspreant sense saber el que succeïa al seu interior? És possible parlar d'una vida feliç sense considerar el que significa l'amor? Pas a pas, amb un estil a l'abast de tots els lectors, El viatge a l'amor descobreix revelacions fonamentals sobre aquesta emoció.Amb el seu particular saber magistral, que l'ha convertit en un fenomen de la divulgació científica, Eduard Punset explica les claus per comprendre l'amor: l'instint més primordial per sobreviure; els seus canals d'expressió en la bellesa, la química i la imaginació; per què el cervell té sexe; les raons evolutives de la vida en parella; la indefensió davant els estralls del desemparament i el desamor... El capítol final proposa la fórmula de l'amor i inclou, per primera vegada, un qüestionari per descobrir la nostra capacitat d'estimar, una eina indispensable per a una vida plena i feliç. 

Product Details

ISBN-13: 9788497102001
Publisher: Grup 62
Publication date: 03/01/2011
Series: L'ANCORA
Sold by: Planeta
Format: NOOK Book
Pages: 256
File size: 6 MB

About the Author

(Barcelona, 1936-2019) fue el autor de divulgación científica con más lectores en España. Licenciado en Derecho por la Universidad de Madrid y máster en Ciencias Económicas por la Universidad de Londres, se estrenó como redactor en la BBC. Ejerció como director económico para América Latina de The Economist y colaboró con el FMI en Estados Unidos y en Haití. Tuvo un destacado papel durante la Transición, como alto cargo del primer Gobierno de la democracia, ministro para las Comunidades Europeas con Adolfo Suárez y consejero de Finanzas de la Generalitat con Josep Tarradellas. Presidió la delegación del Parlamento Europeo para Polonia, tras lo que ejerció diversos cargos en la empresa pública y privada, entre ellos presidente de la eléctrica Enher y subdirector general de Estudios Económicos y Financieros del Banco Hispanoamericano. Autor de numerosos libros, con más de un millón de lectores, dirigio y presentó en TVE el programa Redes, un referente de la comprensión pública de la ciencia. Recibió, entre otros, el Premio Rey Jaime I de Periodismo 2006.
Jim Hougan ha guanyat diversos premis de periodisme d?investigació pels seus assaigs sobre els serveis d?intel·ligència dels Estats Units. Ha escrit tres novel·les de suspens amb el pseudònim de John Case: The Genesis Code -que va arribar a ser número u en la llista de vendes del The New York Times-, The First Horseman i, més recentment, The Syndrome. Soci de la fundació periodística Alicia Patterson, Hougan va ser editor a Washington de Harper's Magazine. També ha produït documentals per a 60 minuts i Discovery Channel. Viu amb la seva dona a prop de Charlottesville, a Virgínia (EUA).

Customer Reviews