El psicoanalista (edició en català especial pel X aniversari)

El psicoanalista (edició en català especial pel X aniversari)

NOOK Book(eBook)

$9.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now

Overview

L’any 2002, John Katzenbach va sorprendre el món amb la seva primera novel·la, 'El psicoanalista', d’una qualitat tan excepcional que aconseguí enlairar-lo com a mestre del suspens psicològic. Deu anys més tard, s’ha convertit en un thriller imprescindible per a milions de lectors als cinc continents. Ara, coincidint amb el desè aniversari de la seva publicació original, es tradueix per primer cop al català, i es publica amb un epíleg de l’autor.
«Feliç aniversari, doctor. Benvingut al primer dia de la seva mort.»
Així comença l’anònim que rep el psicoanalista Frederick Starks, i que l’obliga a emprar tota la seva astúcia i rapidesa per esbrinar, en quinze dies, qui és l’autor de la missiva amenaçadora que promet fer-li la vida impossible. Si no aconsegueix l’objectiu, haurà d’escollir entre suïcidar-se o veure com, un a un, els seus familiars i coneguts moren per obra d’un psicòpata decidit a portar el desig de venjança fins al final. Segons la revista People, «pocs escriptors semblen entendre les ments criminals tan bé com Katzenbach».
«Pocs escriptors semblen entendre les ments criminals tan bé com Katzenbach.»
People
«Katzenbach és un expert en l’exploració de ments desviades.»
The New York Times Book Review
«Katzenbach és extraordinari a l’hora de construir mons.»
The Washington Post Book World
«Amb 'El psicoanalista', Katzenbach es converteix en sinònim de suspens psicològic de primeríssim nivell.»
Bookreporter

Product Details

ISBN-13: 9788490190395
Publisher: Penguin Random House Grupo Editorial España
Publication date: 04/24/2015
Series: EPUBS
Sold by: PENGUIN RANDOM HOUSE GRUPO EDITORIAL
Format: NOOK Book
File size: 4 MB

About the Author

John Katzenbach posee una larga trayectoria como periodista especializado en temas judiciales, trabajo que ha compaginado con la escritura. Ha sido reportero de la corte criminal para The Miami Herald y The Miami News; también ha trabajado para la revista Herald Tropic y los periódicos The New York Times, The Washington Post y The Philadelphia Inquirer. Además de El psicoanalista, del que se han vendido un millón de ejemplares, ha publicado, entre otras novelas, La guerra de Hart -llevada al cine con Bruce Willis en el papel principal-, Al calor del verano -nominada al Premio Edgar y llevada al cine como Llamada a un reportero-, El hombre equivocado, Historia del loco, Juegos de ingenio, La Sombra, Juicio final -cuya adaptación cinematográfica fue protagonizada por Sean Connery-, Retrato en sangre, Un final perfecto y El estudiante.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews