Doctor Who: A halál városa (Doctor Who: City of Death)

Doctor Who: A halál városa (Doctor Who: City of Death)

NOOK BookHungarian-language Edition (eBook - Hungarian-language Edition)

$8.60

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

A Doktor Párizsba viszi nyaralni Romanát: abba a városba, amelynek egy jó borhoz hasonlóan egyedülálló bukéja van, különösen, ha az ember megfelelo évet választ a látogatáshoz. Ok azonban 1979-ben, egy kannásbor-évben lépnek ki a TARDIS-ból, és másnaposság helyett az ido szövetének hasadásai miatt fájhat a fejük.
Az Ido Lordok hamar belekeverednek az idegenek arcátlan machinációjába, amely magába foglalja a Mona Lisa ellopását, a rettegett Jagaroth faj feltámasztását, valamint az összes földi létforma megjelenését (és valószínuleg eltunését).
Egy Duggan nevu angol magánnyomozó segítségével, aki elsosorban a pofozkodáshoz ért, a Doktornak és Romanának az emberiség megmentése érdekében keresztül kell húznia a behízelgo modorú, rejtélyes Scarlioni gróf – mind a tizenkét példányának – aljas terveit.
Nem kis feladat, de hát a Doktor nyaralásai többnyire így alakulnak.

James Goss regénye Douglas Adams 1979-es, álnéven írt Ki vagy, Doki?-epizódjai alapján íródott, amelyek kimagasló sikert arattak a sorozat ötven éves történetében.

Product Details

BN ID: 2940158160325
Publisher: GABO Kiadó
Publication date: 05/24/2016
Series: Doctor Who Series
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 328
File size: 1 MB

About the Author

Douglas Adams (1952-2001) was an English author, scriptwriter, essayist, humorist, satirist and dramatist. He is best known as the author of The Hitchhiker's Guide to the Galaxy—which yielded the answer to the ultimate question of life, the universe, and everything¿42. Hitchhiker's Guide originated in 1978 as a BBC radio comedy before developing into a "trilogy" of five books. Adams also wrote Dirk Gently's Holistic Detective Agency, in addition to three stories for the TV show Doctor Who.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews