De Pnume: Tschai, Boek 4

De Pnume: Tschai, Boek 4

Paperback

$13.99
Choose Expedited Shipping at checkout for guaranteed delivery by Tuesday, October 29

Overview

De omzwervingen van Adam Reith, Traz en Anacho over het oppervlak van Tschai, met in hun zog ingrijpende veranderingen in de verhoudingen tussen mensen, Chasch en Wankh, zijn niet bepaald onopgemerkt gebleven... In hun Holen - een planeetomspannend netwerk van ­geheime tunnels, ondergrondse steden en eindeloze duistere kanalen - hebben de oorspronkelijke bewoners van Tschai, de mysterieuze Pnume, een sinistere belangstelling opgevat voor Reith. Ondanks het verraad van Aila Woudiver is de voltooiing van Reiths nieuwe ruimteboot nabij en lijkt de terugkeer naar de Aarde in het verschiet te liggen. Maar de Pnume willen Reith hebben voor Vereeuwiging, en ze sturen hun Gzhindra dienaren eropuit om hem te halen...

De Pnume is het vierde en laatste boek van de Tschai-cyclus, één der meest geliefde avonturenromans uit de hoogtijdagen van de SF.

De Pnume is deel 37 van Het Verzameld Werk van Jack Vance, uitgegeven door Spatterlight. Omslagillustratie: David Russell. Deze vertaling van Warner Flamen verscheen eerder bij Meulenhoff, Amsterdam 1970. De tekst van de Spatterlight editie is op diverse punten gecorrigeerd en aangepast aan de hedendaagse spelling.

Product Details

ISBN-13: 9781619472679
Publisher: Spatterlight Press
Publication date: 06/23/2017
Pages: 160
Product dimensions: 6.00(w) x 1.25(h) x 9.00(d)

About the Author

California native Jack Vance (1916-2013) was one of the greats of science fiction. He was the author of dozens of sci-fi books and fantasy novels, including the popular Lyonesse and Dying Earth series and the Hugo and Nebula Award-winning book The Last Castle. In 1997, he was honored as a Grand Master by the Science Fiction Writers of America. He died in Oakland, California.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews