De Eerst Slag

De Eerst Slag

by R.J. Patterson

Paperback

$14.99
Members save with free shipping everyday! 
See details

Overview

Met meedogenloze terroristische cellen die met de dag vermenigvuldigen, moet het hoofd van de slang worden afgesneden - en Brady Hawk zwaait met een scherpe bijl.

De Texas-senator J.D. Blunt beseft de ondoeltreffendheid van Amerika's eigen counterterrorisme-eenheid en stelt een black-ops-programma voor dat zo afwijkend is dat maar een handjevol mensen het weten. Gezien de teugels en financiering om zijn eigen organisatie op te bouwen, maakt Blunt Firestorm en rekruteert een van de meest effectieve agenten die de Amerikaanse overheid ooit heeft gekend: Brady Hawk.

In samenwerking met de in Washington gevestigde handler Alex Duncan, leert Hawk de locatie van de hoofdbommenmaker voor de terroristische groep Al Hasib kennen en gaat hij een race tegen de klok in om zowel hem als de man achter de cel te elimineren voordat ze een belangrijk doelwit VS vernietigen .

Maar dat is niet alles wat Hawk leert. Als de zoon van 's werelds meest gerenommeerde wapenfabrikant, moet Hawk ook tot de conclusie komen dat zijn vader misschien niet is wie hij denkt dat hij is - en ook niet Blunt is.

Deze pulserende thriller laat je op de rand van je stoel tot de laatste foto is gemaakt.

Product Details

ISBN-13: 9781724224514
Publisher: CreateSpace Publishing
Publication date: 07/17/2018
Series: Een Brady Hawk-Roman , #1
Pages: 302
Product dimensions: 5.50(w) x 8.50(h) x 0.68(d)

About the Author

R.J. Patterson is an award-winning and bestselling thriller author living in the Pacific Northwest. While growing up in a military family, he spent some of his formative years living with his family on the estate of an English baron and baroness. It was there that he developed his passion for good literature and an appreciation for football.

To get a free book and updates on all writing projects, signup for his newsletter here: http://eepurl.com/defL7j.

Customer Reviews