De Asutra: Durdane, Boek 3

De Asutra: Durdane, Boek 3

Paperback

$16.99
Choose Expedited Shipping at checkout for guaranteed delivery by Monday, October 28

Overview

Nadat ze er getuige van zijn hoe de laatste Roguskhoi aan boord van een ruimteschip Durdane ontvluchten, keren Gastel Etzwane en Ifness terug naar ­Garwiy. Etzwane treedt af als lid van het Purperen Huis van Patriciërs en is weer een gewone ­musicus. Maar het mysterie van de oorsprong van de Rogus­khoi laat hem niet los, en van een zeeman verneemt Etzwane dat er in de weidse binnenlanden van het naburige continent Caraz een grote horde zou zijn gesignaleerd. Etzwane moet Ifness, die zoals gebruikelijk vooral begaan is met zijn status binnen het Historisch Instituut, overtuigen om een expeditie naar Caraz op touw te zetten en meer informatie te verzamelen over de Roguskhoi en hun parasitaire asutra. Het wordt een lange en gevaarlijke tocht, en de de wildernis van Caraz blijkt vergeven van de slavenhalers waardoor hele gebieden gedecimeerd zijn. Maar wie of wat heeft zo veel slaven nodig? Waar zijn al deze mensen heengevoerd?

De Asutra is het derde boek in de Durdane trilogie en deel 45 van Het Verzameld Werk van Jack Vance, uitgegeven door Spatterlight. Omslagillustratie: Konstantin Korobov. Een eerdere versie van de vertaling van Pon Ruiter verscheen bij Meulenhoff. De tekst van de Spatterlight editie is door de vertaler herzien en aangepast aan de hedendaagse spelling. Bevat 4 pagina's uitgebreide en gecorrigeerde kaarten uit de Vance Integral Edition.

Product Details

ISBN-13: 9781619472754
Publisher: Spatterlight Press
Publication date: 06/18/2018
Pages: 186
Product dimensions: 6.00(w) x 9.00(h) x 0.43(d)

About the Author

California native Jack Vance (1916-2013) was one of the greats of science fiction. He was the author of dozens of sci-fi books and fantasy novels, including the popular Lyonesse and Dying Earth series and the Hugo and Nebula Award-winning book The Last Castle. In 1997, he was honored as a Grand Master by the Science Fiction Writers of America. He died in Oakland, California.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews