Csapda

Csapda

by John le Carré

NOOK Book(eBook)

$6.90

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Madame Osztrakovát, egy Párizsban élo orosz emigránst felkeresi a szovjet követség egyik embere, és olyan lehetoséget ajánl az asszonynak, amely túl szép ahhoz, hogy igaz legyen.
Pár nappal késobb holtan találnak egy londoni parkban egy idos férfit, aki egykoron a szovjetellenes disszidensek vezetoje volt.
Látszólag két jelentéktelen, távoli esemény, de nem George Smiley szemében, aki német klasszikus szerzok tanulmányozásával tölti nyugdíjas napjait, és amikor alaposabban szemügyre veszi a történteket, olyasmire bukkan, amit el sem mer hinni. Elkezdi felfejteni a titkolózás finomszövésu szövetét, közben pedig lassan és nagyon precízen csapdát állít annak az embernek, aki az életét tette fel arra, hogy megsemmisítse az angol titkosszolgálatot, és kicsi híján sikerrel is járt.
Smiley még egyszer utoljára összehívja az embereit, a legjobb embereit, hogy végleg leszámoljon Karlával, a szovjet hírszerzés legendás kulcsfigurájával, akirol kiderül: mégis van sebezheto pontja.

Product Details

BN ID: 2940157899257
Publisher: Agave
Publication date: 11/24/2011
Series: Karla trilógia , #3
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 386
File size: 827 KB

About the Author

John le Carré, the pen name for David John Moore Cornwell, is a British author whose espionage novels set the standard for the genre. During the 1950s and '60s, he worked for the Security Service and the Secret Intelligence Service, and began writing novels under a pen name. His third book, The Spy Who Came in from the Cold (1963), became an international bestseller. Following the success of this novel, he left MI6 to become a full-time author. Many of his novels have been adapted for film.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews