Codul fericirii

Codul fericirii

NOOK Book(eBook)

$7.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Suntem facuti sa fim fericiti! Programul in patru pasi pentru fericire de lunga durata

Cu totii am trait, intr-un moment sau altul al vietii noastre, un sentiment de fericire extatica, de euforie provocata de simpla senzatie de a fi viu.

Te-ai intrebat vreodata de ce aceasta stare este atat de rara si de efemera?

Raspunsul este ca nu trebuie sa fie asa!

Toate afirmatiile, gandirea pozitiva, terapia prin dialog si produsele farmaceutice din lume nu vor fi de ajuns ca sa ne faca fericiti asa cum am fost creati sa fim, afirma renumitii psihologi clinicieni dr. George Pratt si dr. Peter Lambrou. Asta deoarece abordarile sus-mentionate nu reusesc sa valorifice un al treilea aspect al organismului uman, unul care construieste o punte peste golul dintre minte si corp: biocampul.

Combinand sase decenii de experienta clinica si cercetari de ultima ora, autorii au dezvoltat un program revolutionar cu ajutorul caruia iti vei redescoperi fericirea innascuta in patru pasi simpli si demonstrati clinic.

Programul conceput de Pratt si Lambrou a schimbat deja vietile a peste 45 000 de clienti, printre care s-au numarat sportivi profesionisti, conducatori ai unor firme de top si celebritati. Continand toate instrumentele bazate pe stiinta si sfaturile necesare pentru a putea sa devii mai concentrat, mai puternic si mai implinit, Codul fericirii iti va schimba viata.

"Una dintre marile descoperiri ale secolului XX a fost conexiunea intima dintre corp, minte si spirit. Doctorii Pratt si Lambrou au facut o munca de pionierat, transformand aceasta descoperire in tehnici care functioneaza. Daca vreti sa aveti parte de mai multa fericire si implinire, cititi Codul fericirii. V-ar putea schimba viata.“ - Dr. Larry dossey, autorul cartilor Puterea premonitiilor si Cuvinte tamaduitoare (Editura Lifestyle Publishing)

Product Details

ISBN-13: 9786068309972
Publisher: Grupul Editorial Trei
Publication date: 04/07/2014
Series: Citeste sanatos
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
File size: 609 KB

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews