Cleopatra. Mo?tenirea iubirii

Cleopatra. Mo?tenirea iubirii

by Michelle Moran

NOOK Book(eBook)

$1.00

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

În vremurile de început ale unui imperiu, când tirania domnea, iar nedreptatea era lege, o fiică a Egiptului și un fiu al Romei s-au întâlnit Marc Antoniu și Cleopatra a VII-a, legendarii părinți ai Cleopatrei Selene, nu mai sunt. Țara a fost aservită, iar fata de numai unsprezece ani a fost adusă în lanțuri la Roma, avându-l alături doar pe fratele ei geamăn, Alexandru, pentru a-i aminti de căminul fericit de altădată.

Locuind sub privirile scrutătoare ale familiei imperiale, Selene și fratele ei trebuie să învețe repede cum să se poarte ca niște romani, dar, mai ales, cu să-i fie utili lui Cezar. Fiica legendarei regine a Egiptului își pune la lucru tot talentul artistic, în speranța de a supraviețui și a se întoarce, cândva, în țara natală. Dar nu trece mult și inima începe să-i bată mai tare pentru chipeșul, însă flușturaticul potențial moștenitor al Romei, care nici el nu pare s-o trateze cu indiferență.

Anii trec, iar Selene și Alexandru cresc cot la cot cu urmașii împăratului Octavian, însă trecerea spre maturitate nu face decât să-i înspăimânte pe gemeni, căci odată cu împlinirea vârstei de cincisprezece ani ei vor deveni adevărate amenințări la adresa puterii ambițiosului suveran roman. Mai mult, cetatea începe să fie din ce în ce mai frământată de existența unui rebel misterios, poreclit Vulturul Roșu, care condamnă public cruzimea cu care sunt tratați sclavii și îndeamnă la răzmeriță. Prinși în vâltoarea evenimentelor, Selene și Alexandru sunt în mare pericol. Oare acest personaj misterios le va aduce libertatea ori moartea?

Product Details

ISBN-13: 9786067417227
Publisher: Litera Media Group
Publication date: 06/14/2016
Series: Iubiri ?i destine
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
Pages: 507
File size: 1 MB

About the Author

MICHELLE MORAN was a public high school teacher for six years and is currently a full-time writer living in California. She is the author of the national bestseller Nefertiti, The Heretic Queen, and Cleopatra's Daughter.

From the Hardcover edition.

Customer Reviews