Cele cinci trepte ale sanatatii

Cele cinci trepte ale sanatatii

by Ross Walker

NOOK Book(eBook)

$8.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Ce se ascunde in spatele miturilor din mass-media si care sunt aspectele unei sanatati optime

Ai permanent motive de nemultumire? Suferi de o afectiune cronica? Nu reusesti sa slabesti? Te simti mereu obosit sau stresat? Daca te regasesti in vreuna dintre aceste situatii, cartea aceasta e pentru tine!

In Cele cinci trepte ale sanatatii, Dr. Ross Walker, respectat cardiolog australian, demonteaza miturile moderne legate de sanatate si iti ofera adevarurile de care ai nevoie.

De-a lungul ultimilor 20 de ani am vazut cum infloreste industria wellness. Centrele de sanatate rasar ca ciupercile dupa ploaie, la fel si spa-urile, revistele, paginile web si o gama larga de produse care par sa vindece orice, de la riduri si Alzheimer pana la cancer. Oamenii din toata lumea cheltuiesc enorm pe aceste produse si servicii, sperand sa arate si sa se simta mai tineri si sa traiasca mai mult. Dar oare nu cumva toate acestea sunt o sarlatanie?

In cartea de fata vei afla care sunt adevaratii "ucigasi“ din viata moderna, ce poti sa faci ca sa incetinesti imbatranirea, ce vitamine si suplimente iti pot imbunatati cu adevarat starea de sanatate si ce-ti trebuie pentru o forma optima in fiecare deceniu al existentei.

"Nu putem sa devenim cu adevarat sanatosi daca nu integram in viata noastra toate cele cinci trepte ale starii optime (sanatatea corpului, sanatatea mediului, sanatatea genetica, sanatatea emotionala si sanatatea mentala) prin procesul descris in aceasta carte.“ - Dr. Ross Walker

Product Details

ISBN-13: 9786068566177
Publisher: Grupul Editorial Trei
Publication date: 09/02/2014
Series: Citeste sanatos
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
File size: 969 KB

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews