Célpont: Amerika (Target America)

Célpont: Amerika (Target America)

NOOK BookHungarian-language Edition (eBook - Hungarian-language Edition)

$6.90

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Egy boröndbe rejtett, szovjet nukleáris bomba felrobban az amerikai-mexikói határ egyik drogcsempész alagútjában. A hírek szerint már útban van egy másik „nuki" is. Az államokban eluralkodik a nyugtalanság és a pánik. Az elnök rájön, nincs más választása, minthogy titokban visszahívja a már leszerelt elit csapatot.
Gil Shanon és fura emberekbol álló csapata újból összeáll. Nincs sok idejük, mert a második bomba is bármikor felrobbanhat. Meg kell találniuk és idoben hatástalanítaniuk a „nukit". Mintegy magánakcióként, „feketén" kell harcolniuk a csecsenekkel, mert az elnök hivatalosan nem vállalhatja fel az ügyet...

Ádáz küzdelem kezdodik a terroristák és a Black Seal-csoport tagjai között.

A történet az Elit mesterlövész-sorozat többi kötetéhez hasonlóan, izgalmas, fordulatos, pergo.

A Seal-csoportok akkor is bátran harcolnak tovább, amikor súlyos csapásokat kell elszenvedniük a nyomasztó túlerovel szemben. Ez a kitalált történet valódi Black Seal-muveleti eseményekre alapozódik.

Product Details

BN ID: 2940157743833
Publisher: GABO Kiadó
Publication date: 03/01/2016
Series: Sniper Elite Series , #2
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 372
File size: 1 MB

About the Author

Scott McEwen is the co-author of Chris Kyle’s bestselling autobiography, American Sniper, the basis for the popular film. He is also the co-author, with Thomas Koloniar, of the bestselling Sniper Elite series: Ghost Sniper, One-Way Trip, Target America, and The Sniper and the Wolf. He is a trial attorney in San Diego, California, and works with and provides support for several military charitable organizations, including the SEAL Team Foundation.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews