Brisingr (Catalan Edition)

Brisingr (Catalan Edition)

by Christopher Paolini

NOOK BookCatalan-language Edition (eBook - Catalan-language Edition)

$6.49 $6.99 Save 7% Current price is $6.49, Original price is $6.99. You Save 7%.

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now

Overview

Juraments que són qüestionats... lleialtats que es posen a prova... Després de la colossal i temible batalla de les Planes Ardents que va enfrontar per primera vegada les forces rebels dels vardens i les de Galbatorix, Eragon i Saphira s'adonen que encara no són prou forts: les seves vides han estat a les mans d'un nou i inesperat enemic que els ha perdonat a l'últim moment. Eragon vol prosseguir el seu entrenament, però la seva intenció es veu frustrada per una teranyina de promeses i juraments antics. La primera promesa la va fer al seu cosí Roran: rescatar la seva estimada, Katrina, de les mans de Galbatorix. Però el Genet de Drac té altres compromisos: els vardens el necessiten més que mai, ara que s'han mostrat a la vista de l'enemic. I els nans i els elfs també esperen l'ajuda del Botxí de l'Ombra.La tria d'Eragon i Saphira no és fàcil. Les seves decisions es veuen enterbolides pel remolí de violència que s'apropa; però finalment trien endinsar-se dins l'Imperi per mirar de rescatar Katrina, tot i que no és l'opció més assenyada. Eragon és l'esperança per deslliurar-se de la tirania. Podrà un simple granger comandar les forces rebels i derrotar el rei?

Product Details

ISBN-13: 9788499184692
Publisher: Roca Editorial de Libros
Publication date: 04/01/2012
Series: Inheritance Cycle Series , #3
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 764
File size: 3 MB
Age Range: 12 - 17 Years

About the Author

Christopher Paolini nació el 17 de noviembre de 1983 en el Sur de California. Ha vivido la mayor parte de su vida en Paradise Valley, Montana, con sus padres y su hermana menor. Las altísimas y escarpadas Beartooth Mountains, que se elevan a un lado del valle y están nevadas durante la mayor parte del año, inspiraron los paisajes fantásticos que aparecen por primera vez en Eragon.
Rocaeditorial ha publicado todos los libros de la serie: Eragon, Eldest, Brisingr y Legado.
Ahora que esta llega a su fin, Christopher planea tomarse unas vacaciones y empezar a pensar en ideas para sus siguientes libros.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews

Brisingr 5 out of 5 based on 0 ratings. 6 reviews.
Anonymous More than 1 year ago
Anonymous More than 1 year ago
Anonymous More than 1 year ago
Love it
Anonymous More than 1 year ago
He is awsome
Anonymous More than 1 year ago
Gleadr looks weird
Anonymous More than 1 year ago
Hi