Bone Gap (Hungarian edition)

Bone Gap (Hungarian edition)

NOOK BookHungarian-language Edition (eBook - Hungarian-language Edition)

$7.70

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Mindenki ??tudja, hogy BONE GAP tele van különös nyílásokkal – hasadékokkal, melyekbe könnyedén beletévedhetünk, melyeken átcsusszanhatunk, hogy aztán örökre eltunjünk. Így amikor a fiatal és gyönyöru Rozának nyoma veszik, Bone Gap lakói egy cseppet sem lepodnek meg. Elvégre nem ez az elso alkalom, amikor valaki köddé válik, és Finn és Sean O'Sullivan magára marad. Mindössze néhány év telt el azóta, hogy az anyjuk Oregonba költözött egy új fickóhoz, egy új élethez. Az emberek azt mondogatják, így megy ez. Kit is lehetne hibáztatni? Finn azonban tudja, hogy Rozával nem ez történt. Tudja, hogy elrabolták, elragadta a kukoricamezokrol egy veszélyes férfi, akinek az arcára nem emlékszik. Ám a kutatás nem járt eredménnyel, és már senki nem hisz neki. Még Sean sem, akinek bárki másnál nyomósabb oka lenne megtalálni a lányt, és minden oka megvan az öccsét hibáztatni, amiért hagyta elmenni.

A Bone Gap története Rozáról, egy gyönyöru lányról szól, akit egy titokzatos férfi elrabol egy csendes, közép-nyugat amerikai kisvárosból. Finn az egyetlen szemtanú, aki képtelen megbocsátani magának, hogy nem tudta azonosítani az emberrablót. Miközben megismerkedhetünk szomorú múltjukkal, rémiszto jelenükkel és bizonytalan múltjukkal,

Laury Ruby szívszaggató mesét szo szerelemrol és veszteségrol, varázslatról és misztikumról, buntudatról és megbocsátásról – egy történetet arról, hogy az arc, melyet a világ lát, soha nem minket mutat.

Product Details

BN ID: 2940157131777
Publisher: GABO Kiadó
Publication date: 09/28/2016
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 332
File size: 7 MB
Age Range: 14 - 17 Years

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews