Bolond

Bolond

by Christopher Moore

NOOK Book(eBook)

$6.83

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Tarsoly jó néhány éve Lear király bolondja, feladata elsosorban a királylányok szórakoztatása alpári – és, ha úgy adódik, altáji – humorral. Amikor azonban az öregség miatt búskomor Lear szétosztja a királyságát, és lányai ravasz terveket szonek egymás és az apjuk ellen, Tarsoly hirtelen azt sem tudja, kinek az oldalára álljon. Éles eszével, a keseru igazsággal és csilingelo cipovel felfegyverkezve, egy kanos behemót és egy lezüllött lovag segítségével nekilát a királyság megmentésének.
Christopher Moore a Lear király-átiratával sem okoz csalódást a rajongóinak, szokása szerint meghökkento oldalról fogja meg a közismert történetet, és jól telepakolja fekete humorral, fennkölt monológokkal, zamatos káromkodásokkal és buja fehércselédekkel, miközben Shakespeare szelleme kopasz kobakját karmolva könyörög kegyelemért...

Product Details

BN ID: 2940157698140
Publisher: Agave
Publication date: 11/25/2015
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 288
File size: 1 MB

About the Author

With a body of work that boasts some of the most outlandish plots and outrageous characters ever to make it onto the printed page, Christopher Moore has made a name for himself as the clown prince of contemporary fiction. He is the author of The Serpent of Venice, Second Hand Souls, and other novels. He lives in San Francisco.

Hometown:

Hawaii and San Francisco, California

Date of Birth:

August 5, 1958

Place of Birth:

Toledo, Ohio

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews