Babilon hamvai

Babilon hamvai

by James S. A. Corey

NOOK Book(eBook)

$9.27

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

A HAMVAKBÓL ÚJ ÉLET FAKAD
Az Öv nemzedékek óta érlelődő forradalma kitört. Milliók haltak meg, az őrült álom vérbe borította az egész naprendszert.
A Szabad Hadiflotta – az övbéliek erőszakos csoportja –  miután bénító csapást mért a Földre, kalózkodásba és totális háborúba kezd a külső bolygók térségében.  Az idegenek gyűrűkapuján túli ezernyi új világ felé tartó gyarmatosító hajók könnyű prédának számítanak, és immár egyetlen szervezett hadiflotta sem maradt, amely védelmet nyújthatna nekik.
James Holden és a Rocinante legénysége mindenki másnál jobban ismeri az új katonai-politikai szervezet erősségeit és gyengeségeit. A fegyverzeti és létszámfölényben lévő lázadók ellen a meggyengült, egykori nagyhatalmak kétségbeesésükben őket kérik fel a küldetésre, amelynek célja, hogy eljussanak a kapuhálózat közepét elfoglaló Medina Állomásra.
Az újonnan kötött szövetségek azonban ugyanolyan ingatagok, akár a régiek, a hatalomért folyó küzdelem pedig még csak most kezdődött. A növekvő káosz közepette az idegenek titkaival is szembe kell nézni. A kalózflották, a zendülés és az árulás könnyen lehet, hogy csak a kisebbik gondot jelenti majd a Rocinante számára.

Product Details

ISBN-13: 9789634700029
Publisher: PublishDrive
Publication date: 07/04/2017
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
Pages: 520
File size: 2 MB

Customer Reviews