Atracție periculoasă (The Third Circle)

Atracție periculoasă (The Third Circle)

NOOK BookRomanian-language Edition (eBook - Romanian-language Edition)

$3.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Deghizata in haine barbatesti, Leona Hewitt se strecoara intr-o noapte in muzeul particular de antichitati a lordului Delbridge, ca sa recupereze un artefact furat in urma cu multi ani de la familia sa. Insa, socata, gaseste in galeria intunecata un barbat aplecat asupra cadavrului unei femei.

Thaddeus Ware, un hipnotizator celebru, este obisnuit sa starneasca frica oricui, mai ales a femeilor - caci un barbat cu astfel de abilitati ar putea rapi virtutea unei lady, chiar fara ca aceasta sa-si dea seama! Dar Leona nu este o femeie obisnuita. Are ea insasi puteri psihice deosebite si nu arata nici o urma de teama. Mai mult, nu are de gand sa-i cedeze cristalul pe care amandoi au venit sa-l caute. Pasiunea care izbucneste intre ei ii ia prin surprindere, insa Leona nu-si uita scopul si reuseste sa dispara in cele din urma cu prada. Lui Thaddeus nu-i ramane decat sa o gaseasca, caci stie ca valorosul cristal are un imens potential de distrugere si ca Leona a intrat intr-un joc mortal. Iar fascinatia pe care aceasta a reusit sa i-o starneasca il va face sa o apere chiar cu pretul vietii pe femeia care, in sfarsit, a putut sa-i ofere dragostea pe care si-a dorit-o dintotdeauna.


Product Details

ISBN-13: 9786067415810
Publisher: LIRA
Publication date: 06/14/2016
Series: Arcane Society (Foreign-language) Series , #4
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
File size: 1 MB

About the Author

Amanda Quick is a pseudonym for Jayne Ann Krentz (b. 1948), who is an American author of romance novels. Krentz writes under a variety of additional pen names, including her maiden name, Jayne Castle, as well as her married name and others. She has published more than 120 books in the contemporary, historical, and paranormal romance genres, with tens of millions of copies in print.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews