Aszály (The Dry)

Aszály (The Dry)

by Jane Harper, Gábor Roboz

NOOK BookHungarian-language Edition (eBook - Hungarian-language Edition)

$7.70 View All Available Formats & Editions

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Ki ?ölte meg valójában a Hadler családot?

Luke Hadler elobb a feleségével és fiával végez, aztán önmagával is. Kiewarra farmerközössége napi szinten szembesül élet-halál kérdésekkel. Ha valaki egy ilyen helyzetben megtörik, hát...
Miután Aaron Falk szövetségi ügynök visszatér Kiewarrába a temetésre, kénytelen szembenézni azokkal az emberekkel, akik húsz évvel korábban kivetették maguk közül. Amikor azonban bevonják a nyomozásba, hamar elkezd kételkedni abban, hogy Luke volt az, aki végzett a családjával.
Miközben egyre mélyebbre ássa magát az ügyben, felszakadnak egyes régi sebek, és újak is keletkeznek. Falk és gyerekkori barátja, Luke ugyanis osztozott egy titkon. Egy titkon, amirol Falk azt hitte, már rég a múlté. Egy titkon, amit Luke halála lassan a felszínre hoz.

Jane Harper tizenhárom évig dolgozott újságíróként Angliában és Ausztráliában. Jelenleg Melbourne-ben él, és többek között a Herald Sun címu napilapba ír. Az Aszály az elso regénye, amelyet több mint húsz nyelvre fordítottak le, a megfilmesítés jogait pedig Reese Witherspoon vásárolta meg.

Product Details

BN ID: 2940158730382
Publisher: GABO Kiadó
Publication date: 07/17/2017
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 380
File size: 1 MB

Customer Reviews