Aranylobb a napnal

Aranylobb a napnal

by Julia Quinn

NOOK Book(eBook)

$7.40

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Eleanor ??Lyndon csak a maga dolgával törodött, amikor egy magas rangú úr szó szerint az életébe pottyant.
Amikor Charles Wycombe, Billington jóképu és javíthatatlan grófja leesett egy fáról, és egyenesen Ellie lába elott ért földet, még egyikük sem sejtette, hogy ebbol a szerencsés találkozásból házasság lesz. De Charlesnak még a harmincadik születésnapja elott feleséget kell találnia, különben elveszíti a vagyonát. Ellie kénytelen lesz férjhez menni, különben apja utálatos menyasszonya választ neki házastársat. Így aztán megállapodnak abban, hogy összeházasodnak, noha ez a frigy nem a mennyországban, hanem valami sokkal forróbb helyen köttetett...
Ellie álmában sem gondolta volna, hogy egy vadidegenhez megy feleségül, ráadásul olyasvalakihez, akiben ellenállhatatlanul ötvözodik a kéjencek sármja és a kedélyes szellemesség. A lány igyekszik megtartani a három lépés távolságot, legalábbis addig, amíg a tetszetos felszín alatt meg nem találja a férfit. Charles azonban eléggé meggyozo – sot gyengéd – tud lenni, ha akar, úgyhogy Ellie hamarosan elveszíti a fejét a férfi csábító varázslatának hatása alatt. Csók csókot követ, és ez a valószínutlen pár ráébred, hogy kapcsolatuk nem is olyan kényelmetlen, mint hitték... és akár még szerelemre is gyúlhatnak egymás iránt.

Product Details

BN ID: 2940156907045
Publisher: GABO kiadó
Publication date: 11/14/2016
Series: Lyndon novérek , #2
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 384
File size: 909 KB

About the Author

A graduate of Harvard and Radcliffe, Julia Quinn began writing her first book one month after finishing college and has published more than 20 books since then. She is best known for her Bridgerton historical romance series, the Splendid trilogy, and the Smythe-Smith Quartet, among others. Some of her top titles include A Night Like This, Just Like Heaven, and The Duke and I. She lives with her family in the Pacific Northwest.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews