Amintiri despre viitor. Mistere neelucidate ale trecutului

Amintiri despre viitor. Mistere neelucidate ale trecutului

by Erich von Däniken

NOOK Book(eBook)

$7.78

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

„Numeroase descoperiri arheologice, aparent misterioase, și multe indicii din scrierile străvechi ale omenirii l-au determinat pe Erich von Däniken să pornească în căutarea unor explicații pentru misterele neelucidate ale trecutului. Concluziile uimitoare la care ajunge autorul ne-ar putea convinge să ne revizuim imaginea despre istoria timpurie a Pământului. Ele deschid deopotrivă perspective noi asupra progresului tehnicii de azi și de mâine.“ Cu aceste cuvinte era anunțată, în 1968, apariția cărții de față, care a declanșat, prin concluziile sale surprinzătoare, ce nu se limitau la arheologie, un val de indignare în rândurile oamenilor de știință, dar, pe de altă parte, și un viu entuziasm în rândul publicului larg.


Erich von Däniken a susținut că Pământul a fost vizitat în timpuri străvechi de către ființe inteligente extraterestre, și că acestea au creat de fapt homo sapiens. Chiar dacă și-a argumentat teza prin cercetări întreprinse cu rigurozitate în lumea întreagă, ea a ramas destul de controversată. Totuși, succesul enorm al cărții sale a demonstrat că subiectul abordat este unul de mare interes. În decurs de doi ani, cartea a atins numai în Germania un tiraj de peste cinci sute de mii de exemplare.


Cercetările și descoperirile lui Erich von Däniken nasc și astăzi discuții aprinse. Numărul adepților săi crește de la an la an. Din acest motiv, am considerat oportună reeditarea în limba română, într-o traducere nouă și necenzurată, a cărții sale de debut, care nu a pierdut nimic din caracterul exploziv, incitant și senzațional, atât în privința limbajului, cât și a conținutului. În prefața nouă a cărții, Erich von Däniken analizează reacțiile pro și contra stârnite de tezele sale, pe care le reexaminează în contextul cunoștințelor recent dobândite.

Product Details

ISBN-13: 9786068309552
Publisher: Lifestyle Publishing
Publication date: 06/14/2016
Series: Trebuie sa ?tii
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
Pages: 449
Sales rank: 937,293
File size: 5 MB

Customer Reviews