Amíg a halál el nem választ

Amíg a halál el nem választ

by Peter James

NOOK Book(eBook)

$9.65

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Amióta az eszét tudja, Jodie Bentley két dologról álmodott: hogy gyönyörű lesz, és gazdag. Miután az első vágyát egy plasztikai sebész segítségével valóra váltja, sürgősen hozzálát a második célja eléréséhez. A pénzszerzésre két lehetőséget lát: vagy megdolgozik a vagyonért, vagy hozzámegy egy tehetős, sikeres és lehetőleg idős férfihoz. Az utóbbi megoldás jóval egyszerűbbnek tűnik; ha viszont ezt választja, felmerül a kérdés, hogyan szabaduljon meg később a férjétől. Jodie-t azonban nem kell félteni, erre is hamar megtalálja a választ. Még szerencse, hogy rajong a mérges kígyókért, így kapva kap az alkalmon, amelyet ez az ártatlan hobbi nyújt számára.
Amikor egyre több gyanús haláleset történik Brightonban, Roy Grace főfelügyelőt bízzák meg azzal, hogy járjon az ügy végére. A nyomozás során lassan kezd összeállni a kép: egy fekete özvegy szedi az áldozatait a városban. Egy igazi ragadozó, aki behálózza és elejti a zsákmányait. Nemsokára a nyomozónak is szembe kell néznie azzal, hogy ez a titokzatos nő sokkal nagyobb veszélyt jelent rá és a csapatára, mint gondolta. A nő ugyanis attól sem riad vissza, hogy Grace egyik kollégájára kezdjen el vadászni...

Peter James mesterien szövi legújabb krimijének a szálait, amelyben őrült hajsza bontakozik ki egy ravasz sorozatgyilkos után. Igazi csemege a feszültséget és a fekete humort kedvelő olvasók számára.

Product Details

ISBN-13: 9789634521419
Publisher: General Press Könyvkiadó
Publication date: 06/01/2018
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
Pages: 424
File size: 2 MB

About the Author

A former film producer, British author Peter James is the bestselling mystery author of the Detective Superintendent Roy Grace series as well as other thriller novels. Over 15 million copies of his books are in print and he has won many awards for his writing such as the 2016 CWA Diamond Dagger for sustained excellence. James’s mother has the distinction of being the former glovemaker to Queen Elizabeth II. He lives in England.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews