A velencei arulas

A velencei arulas

by Steve Berry

NOOK Book(eBook)

$9.30

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Miután ??Egyiptomtól Indiáig meghódította a világ nagy részét, macedóniai Nagy Sándor i. e. 323-ban rejtélyes, lázas betegségben meghalt. Senki sem tudja, hol van eltemetve, de sírját azóta is rengetegen keresik, tudósok éppúgy, mint kalandorok és kincsvadászok.
E több évezredes titok nyomába ered Cotton Malone is, az egykori amerikai titkos ügynök. Miután majdnem odavész egy dániai múzeumban kitöro hatalmas tuzvészben, Malone megtudja, hogy a tuz nem volt véletlen, csupán egy hatalmas, Közép-Ázsiától az Egyesült Államok elnökéig terjedo játszma egyetlen lépése. Nemcsak Nagy Sándor kincseirol van szó, hanem arról a számtalan betegséget gyógyító csodaszerrol is, amelynek receptjét állítólag az uralkodó sírjába temették. Míg Malone az életét kockáztatva próbálja felderíteni a rejtélyt, egy biológiaifegyver-arzenált fölhalmozó fominiszter asszony, az AIDS ellenszerének megtalálója, a Vatikán képviseloje és az amerikai titkosszolgálatok hol szövetkezve, hol egymással harcolva keresik Nagy Sándor földi maradványait.
Az író korábbi könyveihez hasonlóan A velencei árulás is egyszerre politikai hátteru izgalmas krimi, történelmi adatok és feltevések valóságos lelohelye, amibol persze a szerelmi szál sem hiányzik.

Product Details

BN ID: 2940156907007
Publisher: GABO kiadó
Publication date: 11/14/2016
Series: Cotton Malone Series , #3
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 572
File size: 2 MB

About the Author

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews