A varazslok

A varazslok

by Lev Grossman

NOOK Book(eBook)

$8.60

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

A többi fiatalhoz hasonlóan Quentin Coldwater sem hisz a varázslatokban egészen addig, míg egy zártköru és titkos egyetem hallgatója nem lesz New York egy eldugott részében. S noha a tanulás évei úgy telnek, mint bárhol máshol – barátokra tesz szert, rendszeresen lerészegedik, majd idovel lefekszik valakivel, akibe beleszeret –, a titkos tudás örökre megváltoztatja ot. Kitunoen sajátítja el a modern varázstudományt, ám a szíve mélyén mindig is vágyott nagy kalandot és boldogságot nem kapja meg hozzá. Egy nap a barátaival azonban felfedeznek valami hatalmasat, ami mindent megváltoztathat.
A varázslók komor történet a felnotté válásról, második esélyekrol és arról, hogy ha valamit nagyon görcsösen akarunk, akkor talán soha nem kapjuk meg.
A könyv a 2009-es megjelenését követoen hatalmas vitát váltott ki és nagyon megosztotta a fantasy mufaj kedveloit – vannak, akik nem is hajlandóak ekként tekinteni rá, hanem kortárs regényként kezelik –, de emiatt csak többen és többen olvasták el. Végül óriási siker és New York Times Bestseller lett, többek közt George R. R. Martin, John Green, Audrey Niffenegger és William Gibson is rendkívüli elismeréssel méltatta, ráadásul a folytatásokkal a szerzo végleg lefektette a 21. századi fantasy alapköveit.

Product Details

BN ID: 2940157697983
Publisher: Agave
Publication date: 11/25/2015
Series: A varázslók trilógia , #1
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 448
File size: 2 MB

About the Author

Lev Grossman is a novelist and journalist best known for his novels Warp, Codex, and The Magicians Trilogy—The Magicians, The Magician King, and The Magician’s Land—which is now an original series on SyFy. He is a senior writer and book critic for Time magazine and has written articles for The New York Times, Salon, Entertainment Weekly, and other publications. He has also served as a member of the board of directors of the National Book Critics Circle and as the chair of the Fiction Awards Panel. He lives in Brooklyn with his family.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews