A sors csillagai (Stars of Fortune)

A sors csillagai (Stars of Fortune)

by Nora Roberts, Lídia Dobos

NOOK BookHungarian-language Edition (eBook - Hungarian-language Edition)

$7.20

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Az ?új királyno tiszteletére a Hold három istennoje három csillagot teremtett, egyet tuzbol, egyet jégbol, egyet vízbol. A csillagok azonban lehulltak az égrol, és ezáltal veszélybe került a világok sorsa. Könyvünkben három no és három férfi egyesült erovel keresi a csillagokat...

Sasha Riggs visszavonultan élo festomuvész, az ot gyötro rémálmokat rendkívüli festményeken örökíti meg. Látomásai Korfu szigetére vezérlik, ahol találkozik öt emberrel, akik a Tuz csillagát keresik. Sasha felismeri mindnyájukat, hiszen már korábban megfestette oket: a buvészt, a régészt, az utazót, a harcost és a magányost. Mindnyájuknak küldetése van, és mindnyájuk körül valami titok lappang.
Sasha, a látó kovácsolja eggyé a csapatot, és rájön, hogy Bran Killian, a buvész hatalmas erovel és beleérzo képességgel bír. Sasha küszködik ritka adottságával, de Bran mellette áll, hogy támogassa, felrázza kishituségébol, és higgyen benne.
Sasha és Bran azonban csak ketto a hatból, akiknek együtt kell muködniük, hogy a tenger alatt, a földben rejtozo Tuzcsillagot megtalálják. Bizalmukat, egységüket, szerelmüket beárnyékolja egy sötét ero, amely mindent képes lenne tönkretenni, ami az útjába áll, hogy megkaparintsa a csillagot...

Product Details

BN ID: 2940157546786
Publisher: GABO Kiadó
Publication date: 06/20/2017
Series: Guardians Trilogy Series , #1
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 344
File size: 902 KB

About the Author

With more than 500 million copies of her books in print, it’s no wonder The New Yorker has dubbed Nora Roberts "America’s favorite novelist." She is the bestselling author of more than 200 books, including The Liar, The Collector, The MacGregors trilogy, Dark Witch, and many more. She is also the author of the bestselling In Death series written under the pen name J. D. Robb.

Hometown:

Keedysville, Maryland

Date of Birth:

1950

Place of Birth:

Silver Spring, Maryland

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews