A parancs: halál

A parancs: halál

by Vince Flynn, Kyle Mills

NOOK BookHungarian-language Edition (eBook - Hungarian-language Edition)

$8.91

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Amikor a pakisztáni hatóságok egy belpolitikai viszály következtében nukleáris fegyvereket visznek az ország különböző részeibe, Mitch Rapp, a CIA terrorelhárító ügynöke megpróbálja megakadályozni, hogy a kényes szállítmány a terroristák kezébe kerüljön. Az akció azonban nem úgy sül el, ahogy tervezi. Megjelenik ugyanis a színen egy igazi gyilkológép, aki azt kapta parancsba, hogy iktassa ki Rappet.
Ráadásul közben Oroszország is meg akarja kaparintani az atomtölteteket. Az orosz elnököt viszont nem a békevágy hajtja: feltett szándéka, hogy káoszba taszítsa a Közel-Keletet. Egyedül Rapp hiúsíthatja meg az ördögi tervet, aki az Iszlám Állam tagjának adva ki magát Irak legveszélyesebb részeire utazik. Azt azonban nem sejti, hogy itt halálos fenyegetés vár rá.

A parancs: halál nem okoz csalódást az akcióthrillerek rajongóinak. A feszes ütemű, izgalmas fordulatokban bővelkedő regény emellett olyan aktuális világpolitikai kérdéseket is felvet, amelyek mindannyiunk sorsára hatással lehetnek.

Product Details

ISBN-13: 9789634521174
Publisher: General Press Könyvkiadó
Publication date: 06/01/2018
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
Pages: 352
File size: 2 MB

About the Author

Vince Flynn (1966-2013) was a bestselling author of political thrillers, best known for his Mitch Rapp series, starring the aggressive undercover CIA counter-terrorism agent famous for taking measures that are more extreme than might be considered commonly acceptable. Flynn had initially planned to become an aviator with the United States Marine Corp., but was medically disqualified. He turned to reading, and eventually writing, thrillers at that point. New Mitch Rapps books are being penned by Kyle Mills.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews