A Nap is csillag (The Sun Is Also a Star)

A Nap is csillag (The Sun Is Also a Star)

by Nicola Yoon, Gizella Tóth

NOOK BookHungarian-language Edition (eBook - Hungarian-language Edition)

$8.00

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Natasha: ?Olyan lány vagyok, aki a tudományban és a tényekben hisz. Nem a sorsban. Nem a végzetben. Vagy olyan álmokban, amelyek sohasem válnak valóra. Határozottan nem az a fajta lány vagyok, aki New York egyik utcájának emberáradatában találkozik egy aranyos fiúval, és beleszeret. Különösen nem akkor, amikor csak tizenkét óra választja el attól, hogy a családját kitoloncolják Jamaicába. Szerelembe esni nem az én sztorim.
Daniel: Én vagyok a jó fiú, a jó tanuló, aki annak él, hogy megfeleljen a szülei óriási elvárásainak. Nem a költo. Sem az álmodozó. De amikor meglátom azt a lányt, mindenrol megfeledkezem. Van valami Natashában, amitol kénytelen vagyok azt hinni, valami rendkívülit tartogat... mindkettonk számára.
Az Univerzum: Életünk minden pillanata e felé az egyetlen perc felé vezetett. Milliónyi jövo áll elottünk? Melyik válik valóra?

Nicola Yoon a New York Times bestsellerírónoje, a Minden, minden szerzoje. Jamaicában és Brooklynban nott fel, és jelenleg Los Angelesben él a családjával. Reménytelenül romantikus alkat, aki hisz abban, hogy egyetlen pillanat alatt beleszerethetünk valakibe, és ez a szerelem örökké tarthat.

Product Details

BN ID: 2940158791246
Publisher: GABO Kiadó
Publication date: 08/11/2017
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 364
File size: 2 MB
Age Range: 12 - 17 Years

Customer Reviews