A nagymeno (Hotshot)

A nagymeno (Hotshot)

by Julie Garwood, Gizella Tóth

NOOK BookHungarian-language Edition (eBook - Hungarian-language Edition)

$5.90

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Peyton Lockhart és testvérei megöröklik Bishop's Cove-ot, a kicsiny, de pazar óceánparti üdülohelyet, ez azonban feltételekkel jár. A lányok egy évig irányíthatják a helyet, és ez ido alatt hasznot kell termelniük, csakis így lehet az o tulajdonuk az üdülo.
Peyton, aki egy tekintélyes francia konyhamuvészeti iskolában szerzett diplomát, nemrég vesztette el ételkritikusi állását, csodálatosnak találja, hogy egy évig valami egészen más dologgal foglalkozhat.
A lányoknak számtalan kihívással kell szembenézniük, és sok olyan emberrel, akik mindent elkövetnek, hogy megakadályozzák oket a céljuk elérésében. Többek közt Peyton perlekedo unokatestvéreivel is, akiket felháborított, hogy nem ok örökölték az üdülohelyet, valamint egy hatalmas ingatlanfejleszto társasággal, amely szintén szemet vetett a vízparti tulajdonra.
Peyton számára hamarosan nyilvánvalóvá válik, hogy minden erofeszítésüket szabotálják, de nem hagyja, hogy a fenyegetések eltántorítsák... egészen addig, amíg kis híján megölik. Ekkor gyerekkori barátjához és védelmezojéhez, az FBI-nál dolgozó Finn MacBainhez fordul segítségért. Finn egyszer már megmentette az életét, másodszor is biztosan meg tudja tenni.

Product Details

BN ID: 2940157815547
Publisher: GABO Kiadó
Publication date: 11/30/2015
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 408
File size: 6 MB

About the Author

Julie Garwood (1944) is a bestselling American romance author known best for her historical romances. She published her first romance novel Gentle Warrior in 1985. She has written a number of historical series including The Crown Spies series and the Highland's Lairds series. In 2000 she ventured into Romantic Suspense with her book Heartbreaker. To date she has over thirty five million books in print world wide.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews