A Marsi

A Marsi

by Andy Weir

NOOK Book(eBook)

$8.60

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

"AZ UTÓBBI ÉVEK LEGNAGYOBB SCI-FI SZENZÁCIÓJA, AMELYBOL RIDLEY SCOTT FORGAT FILMET HAMAROSAN. A GRAVITÁCIÓ CÍMU FILMHEZ HASONLÓAN EZ A KÖNYV IS MEGHÓDÍTOTTA A SZÉLESEBB KÖZÖNSÉGET.

Hat nappal ezelott Mark Watney az elsok között érkezett a Marsra. Most úgy fest, hogy o lesz az elso ember, aki ott is hal meg.

Miután csaknem végez vele egy porvihar, ami evakuációra kényszeríti az ot halottnak gondoló társait, Mark a Marson ragad. Még arra is képtelen, hogy üzenetet küldjön a Földre, és tudassa a világgal, hogy életben van – de még ha üzenhetne is, a készletei elfogynának, mielott egy mentoakció a segítségére siethetne.

Bár valószínuleg úgysem lesz ideje éhen halni. Sokkal valószínubb, hogy még azelott vesztét okozzák a sérült berendezések, a könyörtelen környezet vagy egyszeruen csak a jó öreg „emberi tényezo".

De Mark nem hajlandó feladni. Találékonyságát, mérnöki képességeit és az élethez való hajthatatlan, makacs ragaszkodását latba vetve, rendíthetetlenül állja a sarat a számtalan leküzdhetetlennek tuno akadállyal szemben. Vajon elegendonek bizonyul-e leleményessége a lehetetlen véghezviteléhez?

„Egyszeruen letehetetlen ez a könyv! A marsi a jól megírt, eredeti sztori, az érdekes, valószeru karakterek, és az elképeszto technikai hitelesség ritka kombinációja... olyan, mintha a MacGyver-t keresztezték volna A rejtelmes szigettel.„ - Chris Hadfield asztronauta, a Nemzetközi Urállomás parancsnoka

„A marsi rendesen odacsapott! Weir iszonyúan szórakoztató és nagyigényu túlélo thrillert írt, egy „MacGyver a Marson"-sztorit, ami épp olyan valóságos és szívfacsaró, mint az Apollo 13 igaz története.„ - Ernest Cline, a Ready Player One szerzoje

„Lebilincselo... olyan, mint Defoe Robinson Crusoe-ja egy intelligensebb szerzo tollából.„ - Larry Niven, többszörös Hugo- és Nebula-díjas író

„Osidok óta nem olvastam ennél jobb köny vet! Mielott feltöröd a pecsétet, ürítsd ki a menetrended. Ettol a történettol jobban beléd fojtja a lélegzetet, mint levegoszivárgás egy urhajón. Szórakoztató, okos és pörgos – A marsi megad mindent, amit csak egy regénytol vársz" - Hugh Howey, New York Times bestseller szerzo

„Eros, ütos és tökös. Robinson Crusoe a Marson, huszonegyedik századi stílusban. Mielott ezt a könyvet elkezded, gondoskodj magadnak szabadidorol – kelleni fog, mert eszedben sem lesz letenni." - Steve Berry, New York Times bestseller szerzo"

Product Details

BN ID: 2940157764265
Publisher: Fumax Kft.
Publication date: 01/04/2016
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 360
File size: 3 MB

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews