A múlt titkai

A múlt titkai

by Barbara Taylor Bradford

NOOK Book(eBook)

$10.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Serena Stone harmincéves, és ő is háborús fotóriporter, akárcsak az apja volt: a híres apa, akinek halála arra készteti Serenát, hogy átgondolja az életét. Otthagyja a munkáját, a háborút, a frontvonalat, és elhatározza, hogy nem is megy vissza soha többé.

Egy év telik el a nagy döntése után, amikor főnöke arra kéri, segítsen az afgán hadszíntérről frissen hazatért fotósnak, Zachary Northnak meggyógyulni. Zac sem enni, sem aludni nem tud, amióta otthagyta a háborút. Serena nem örül a kérésnek: apja halála után szakított Zackel, és a sebek még frissek mindkettőjükben. Aztán persze győz a nagylelkűsége, és mindent megtesz, hogy a férfi kigyógyuljon poszttraumás stressz szindrómájából. Lehet, hogy mégis egymásnak szánta őket a sors, ahogy már az édesanyja is megmondta?

Serena azonban egyszer csak egy furcsa fényképre bukkan apja archívumában. Egy olyan fényképre, amely alapjaiban kérdőjelezi meg, amit magáról és családjáról tud. Több évtizedes titkok nyomába ered az arab tavasz hadszínterein, de eleinte csak még több veszteség éri...

Manhattan, Velence, Tripoli: Barbara Taylor Bradford hősnőjével ismét bejárjuk a világot, és végül a titkokra is fény derül.


Product Details

ISBN-13: 9789634051732
Publisher: Európa Könyvkiadó
Publication date: 02/29/2016
Series: A múlt titkai
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
File size: 1 MB

About the Author

Born in in Leeds, England, Barbara Taylor Bradford published her first novel in 1979, A Woman of Substance, which went on to sell more than 30 million copies. Since then, she has written more than two dozen bestselling books, including Playing the Game, Breaking the Rules, and The Ravenscar Dynasty. In 2007, she was awarded an Order of the British Empire by Queen Elizabeth for her contributions to literature. She lives in New York City.

Hometown:

New York, New York

Place of Birth:

Yorkshire, England

Education:

Christ Church Elementary School and Northcote Private School for Girls in Yorkshire, England

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews