A la deriva (edició en català)

A la deriva (edició en català)

by Xavi Narro

NOOK Book(eBook)

$5.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now

Overview

Un relat en clau d'humor sobre l'origen, l'auge i la decadència d'una amistat amb un desenllaç sorprenentment impredictible.

En Pau, celebritat de sèrie B a les portes de la quarantena, és un cínic cagadubtes assetjat per fantasies homicides, però a l'hora de la veritat captura vius els mosquits que el piquen les nits d'estiu i els llança per la finestra sans i estalvis. En Plèbot és un nen prodigi de l'escultura per impressió 3D, ídol d'adolescents, impulsiu i conspirador, per a qui cada nit és la millor de la seva vida. En Pau necessita algú que l'allunyi del tedi, i en Plèbot va sempre curt de pasta.

Arrenca així una relació summament destructiva que els portarà a explorar cada racó de la Barcelona posthípster, i, enduts per un rampell de bogeria, deixar-ho tot i emprendre un viatge demencial pel sud de Mèxic. Allà alternaran entre el luxe més desenfrenat i la indigència més miserable mentre experimenten amb estats alterats de la consciència, fugen de gringas obsessionades amb perdre la virginitat i segueixen la pista de l'enigmàtica Citlali, la seva darrera possibilitat de salvació.

Aquesta novel·la és alhora un mordaç rèquiem per Barcelona i una oda clarobscura a Mèxic, una navegació a la deriva per la ment de dos personatges detestables i entranyables a parts iguals, una confluència de les aigües de realitat i ficció.

Product Details

ISBN-13: 9788490696378
Publisher: Penguin Random House Grupo Editorial España
Publication date: 02/22/2017
Series: EPUBS
Sold by: PENGUIN RANDOM HOUSE GRUPO EDITORIAL
Format: NOOK Book
File size: 991 KB

About the Author

En Xavi Narro (Barcelona, 1982), va deambular pel mercat laboral durant uns quants anys després de llicenciar-se en Comunicació Audiovisual, però invertia cada cèntim que guanyava a viatjar per tot el planeta, ja fos amb transport públic, a peu o pedalant. Va acabar fent de guionista en diversos programes de televisió, fins que el 2012 va deixar la feina al popular Alguna pregunta més? (APM?), de TV3, per fer la volta al món amb bicicleta.

Aquest viatge tan fascinant li proporciona la temàtica per al seu salt definitiu a la narrativa: Rodamón. Viu a Barcelona.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews