ISBN-10:
1781103801
ISBN-13:
9781781103807
Pub. Date:
Publisher:
A kviddics évszázadai

A kviddics évszázadai

NOOK BookHungarian-language Edition (eBook - Hungarian-language Edition)

$5.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now

Overview

A varázslóvilág örökzöld bestsellere és a Roxfort könyvtárának legnépszerűbb kötete, A kviddics évszázadai mindent tartalmaz, amire csak kíváncsi voltál e nemes sport, a kviddics történetéről, szabályairól és fortélyairól. A méltán neves kviddics-szakértő, Tudor Hushpush tollából származó részletes sportkalauz a korai Queerditch-lápi kezdetektől egészen a mai, varázslók és muglik által egyaránt kedvelt modern sportig felvázolja a sportág történetét. A híres kviddics-csapatok, a leggyakoribb szabálytalanságok, a versenyseprűk fejlődése, és még sok-sok minden más teszi ezt a könyvet a Harry Potter-rajongók nélkülözhetetlen sportbibliájává, legyenek hétvégi amatőr játékosok vagy akár sokat látott Chudley Csúzlik-bérletesek.

Ennek az e-könyvnek a nettó fogyasztói árából legalább 15%* a Comic Relief és a Lumos Foundation jótékonysági alapítványokhoz kerül, akik a gyermekek és fiatalkorúak jobb életéért küzdenek. A befolyt összeg 20%-a a Comic Relief, 80% pedig a Lumos Foundation munkáját segíti.
A Comic Relief az Egyesült Királyságban bejegyzett jótékonysági szervezet 326568 számon (Angliában és Walesben) és SC039730 számon (Skóciában). A Lumos Foundation az Egyesült Királyságban bejegyzett szervezet 1112575 számon.
* A nettó fogyasztói ár a vásárló által fizetett össze ÁFÁ-val csökkentett részét jelenti.Related collections and offers

Product Details

ISBN-13: 9781781103807
Publisher: Pottermore Publishing
Publication date: 06/21/2016
Series: Harry Potter (Hungarian Language) Series , #2
Sold by: Pottermore Limited
Format: NOOK Book
Pages: 64
File size: 4 MB
Age Range: 9 - 12 Years

About the Author

J.K. Rowling 1997 és 2007 között kiadott Harry Potter-sorozatát 79 nyelvre fordították le, s a hét kötet mindeddig több mint 450 millió példányban talált gazdára. A regényfolyamból készült nyolc film ugyancsak óriási sikert aratott. Rowling három olyan könyvvel is gazdagította Harry Potter világát, amelyek teljes bevételét jótékony célra fordítják. A Comic Relief kezeli A kviddics évszázadai és a Legendás állatok és megfigyelésük című könyv, a Lumos Foundation pedig a Bogar bárd meséi című kötet eladásaiból befolyó összegeket. Rowling közreműködött egy színdarab megalkotásában is, amelyet Harry Potter és az elátkozott gyermek címmel mutattak be a londoni West Enden 2016 nyarán. 2012-ben indult útjára a Pottermore nevű digitális vállalkozás, amelynek weboldalán Rowling új írásai is elérhetővé váltak, és ahol a látogatók mélyebb betekintést nyerhetnek a varázslók világába. Az írónő kifejezetten felnőtteknek írta Átmeneti üresedés című regényét, Robert Galbraith álnéven pedig bűnügyi regényeket is megjelentetett.
A Legendás állatok és megfigyelésük az első forgatókönyve.

Hometown:

Perthshire, Scotland

Date of Birth:

July 31, 1965

Place of Birth:

Chipping Sodbury near Bristol, England

Education:

Exeter University

Customer Reviews