A kiválóság hatalma

A kiválóság hatalma

by Robert Greene
A kiválóság hatalma

A kiválóság hatalma

by Robert Greene

eBook

$9.68

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Mit tanulhatunk Darwintól, Mozarttól vagy épp a neorobotika feltalálójától életünk feladatának megtalálásáról?
Hogyan használhatjuk jól mentorunk tudását, és milyen stratégiákkal fejlesszük társas intelligenciánkat?
A kiválóság elérésének lehetősége nem a született zsenik kiváltsága, és nem is a szerencsén múlik. Robert Greene közel ötven, a maga nemében páratlan történelmi alak és kortárs kiválóság élettörténetén keresztül mutatja be kiemelkedően sikeres emberekre jellemző tulajdonságokat és szemléletmódot. Inspiráló olvasmány mindenkinek, aki elszánta magát, hogy a kiválóságra tör, de még nem tudja, hogyan fogjon hozzá.
Robert Greene nemzetközileg elismert tanácsadó és előadó. A Berkleyn és a Wisconsini Egyetemen szerzett diplomát klasszika filológiából. Számos provokatív könyve felkerült a The New York Times sikerlistájára, a Gengsztertörvények – Egy rapperből lett üzletember tanácsai a sikerhez című kötete magyarul is megjelent.
„Ha mindannyian lényegében ugyanolyan aggyal, többé-kevésbé hasonló adottságokkal és a kiválóságra való potenciális képességgel születünk, akkor mi az oka, hogy a történelem során csak kevés ember tudott kitűnni és kiaknázni ezeket a lehetőségeket?”Related collections and offers

Product Details

ISBN-13: 9789633043967
Publisher: HVG Könyvek
Publication date: 07/23/2018
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: eBook
Pages: 320
File size: 2 MB
Language: Hungarian

About the Author

Robert Greene is a #1 New York Times bestselling author. His most popular books include The 48 Laws of Power, The 33 Strategies of War, The Art of Seduction, The Laws of Human Nature and Mastery. Greene is an internationally renowned expert on power strategies and speaks five languages. He lives in Los Angeles.

Customer Reviews