A kemek oroksege

A kemek oroksege

by John le Carré

NOOK Book(eBook)

$8.00

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

John ?le Carré, a kémregények nagymestere újabb lebilincseloen izgalmas regényt írt, melyben több mint huszonöt év után tér vissza George Smiley, az angol titkosszolgálat legendás alakja.

Peter Guillam, az angol titkosszolgálat egykori embere, George Smiley hu tanítványa a családi birtokon tengeti öreg napjait Bretagne déli partjainál. Ám egy napon levelet kap, melyben a Szolgálat Londonba rendeli. Hamar világossá válik számára, hogy annyi hosszú év után a hidegháborús múltja még mindig kísérti ot. A dicsoséges londoni hírszerzok ? Alec Leamas, Jim Prideaux, George Smiley és maga Peter Guillam ? egykori titkos muveleteirol most egy olyan generáció készül ítéletet mondani, amely nem élte át a hidegháborút, és nem turi a mentegetozést.

A kémek örökségében múlt és jelen feszül egymásnak. Semmi sem fekete vagy fehér, de minden ugyanolyan bravúros és izgalmas, mint a két korábbi regény ? A kém, aki bejött a hidegrol és a Suszter, szabó, baka, kém ?, amelyekre visszatekint. A feszültséggel, humorral és morális kétséggel teli muben le Carré és narrátora, Peter Guillam az angol titkos világ legendás hoseinek állít örök emléket.

Product Details

BN ID: 2940158880445
Publisher: Agave
Publication date: 09/07/2017
Series: George Smiley , #9
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 272
File size: 1 MB

About the Author

John le Carré, the pen name for David John Moore Cornwell, is a British author whose espionage novels set the standard for the genre. During the 1950s and '60s, he worked for the Security Service and the Secret Intelligence Service, and began writing novels under a pen name. His third book, The Spy Who Came in from the Cold (1963), became an international bestseller. Following the success of this novel, he left MI6 to become a full-time author. Many of his novels have been adapted for film.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews