100 de remedii naturale pentru copilul tau

100 de remedii naturale pentru copilul tau

by Dr. Jared M. Skowron

NOOK Book(eBook)

$9.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Ghid complet de tratament pentru cele mai raspandite boli ale copilariei

In 100 de remedii naturale pentru copilul tau, dr. Jared M. Skowron, medic pediatru si specialist in medicina naturista, le arata parintilor cum sa previna si sa trateze bolile copiilor, de la cele mai banale, ca indigestia, durerile de cap si infectiile minore, la unele mai grave, cum sunt alergiile alimentare, diabetul si astmul.

In cartea de fata vei gasi recomandari referitoare la:

  • Alimente vindecatoare: In medicina naturista, schimbarile de regim alimentar constituie modificarea esentiala a stilului de viata. Dr. Skowron le arata parintilor valoarea si influenta nutritiei si cum sa foloseasca alimentele pentru prevenirea si tratarea bolilor.
  • Detoxifiere: De la pesticide la materiale plastice, toxinele din mediu afecteaza organismul copiilor nostri, iar medicina naturista ofera metode sigure si eficiente pentru a le elimina.
  • Suplimente alimentare: Afla ce suplimente sunt utile pentru ameliorarea simptomelor sau pentru prevenirea imbolnavirilor si care sunt dozele sigure si eficiente.
  • Remedii alternative: Inlocuieste medicamentele cu remedii homeopate, care te ajuta sa-ti vindeci natural copiii.

"Dr. Skowron a creat o colectie stralucita si originala de remedii sigure si eficiente pentru cele mai raspandite probleme de sanatate care apar la copii. La obiect, de incredere si bazata pe date stiintifice, dar totodata foarte accesibila si limpede scrisa, cartea de fata isi gaseste cu siguranta un loc de cinste pe rafturile multor biblioteci ale familiilor cu copii si nepoti. O recomand cu caldura!“ - Dr. Peter D’Adamo, Eat Right for Your Type (bestseller New York Times)

Product Details

ISBN-13: 9786068309958
Publisher: Grupul Editorial Trei
Publication date: 05/13/2014
Series: Citeste sanatos
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
File size: 562 KB

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews